Ga naar hoofdinhoud

Werkzaamheden het Hazepad

In opdracht van Het Hoogheemraadschap van Delfland gaat KWS Infra de kade langs het Hazepad verstevigen en opknappen. Dit is nodig omdat de kade niet meer stabiel is. Maandag 15 maart 2021 starten de werkzaamheden aan de kade. Deze zullen naar verwachting eind 2021 klaar gereed zijn.

Vleermuisonderzoek
Het herstel van het fietspad wordt verder uitgewerkt door de gemeente en volgt later. Dit heeft te maken met het vleermuisonderzoek in de bomen die hiervoor gekapt moeten worden.

Omleidingsroute
Tijdens de werkzaamheden blijft het Hazepad dicht voor zowel fietsers, wandelaars en ruiters. Er komt een omleidingsroute voor het fietsverkeer via de Dwarskade, Molenweg, Oudeweg. De brug richting de Dobbeplas gaat dicht. Voor wandelaars komt er een alternatieve verbinding.

Hulpdiensten
De hulpdiensten zijn op de hoogte van de omleiding zodat bij noodgevallen de woningen en bedrijven goed bereikbaar zijn