Ga naar hoofdinhoud

Geef uw mening over het Energietransitieplan

Nederland gaat in 2050 helemaal van het aardgas af. Voor bijna iedereen heeft dat directe gevolgen, want de meeste huizen worden verwarmd met aardgas. Ook koken veel mensen op aardgas en wordt ook kraanwater verwarmd met aardgas.

Omschakeling

De omschakeling van aardgas naar een andere warmtebron is een grote uitdaging en als we alle woningen in Pijnacker-Nootdorp van het aardgas af willen halen is dat een hele klus. Gelukkig hoeft het niet van vandaag op morgen te gebeuren. In het concept Energietransitieplan staat beschreven hoe wij deze overstap willen maken en maken we het tijdspad inzichtelijk.

Zienswijze indienen

Vanaf nu is het plan digitaal te bekijken op de pagina www.pijnacker-nootdorp.nl/energieplan .
We willen graag weten wat u van dit plan vindt. U kunt uw mening geven door een zienswijze in te dienen. Dit kan tot en met 1 september 2021.