Ga naar hoofdinhoud

Sportmarkt op 10 juli

Op zaterdag 10 juli organiseert Team4Talent een grote Sportmarkt, die voor iedereen gratis toegankelijk is. Tussen 13.00 en 16.00 uur kun je in de zalen van de Viergang en op velden van Avanti tal van sporten uitproberen en informatie krijgen over de sportverenigingen zelf.

De Sportmarkt is een manier om een kijkje te nemen bij verschillende sporten en sportverenigingen uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Er is veel aanbod in de gemeente en vergeet niet dat sporten en bewegen vooral heel leuk is!

Naast het geven van workshops staan verenigingen klaar met een marktkraam om daar alle vragen over de vereniging te beantwoorden. Het kan zijn dat je opzoek bent naar een sport, dat je wel eens een andere sport wilt proberen of omdat je sporten gewoon helemaal fantastisch vindt. Iedereen is welkom! Aanmelden is niet nodig.

Verschillende verenigingen

Er staan elf verschillende verenigingen voor je klaar op deze middag:

 • Hockeyclub Pijnacker 
 • Voetbalvereniging DSVP 
 • Badminton Club Pijnacker 
 • Tafeltennisvereniging Pijnacker
 • Avanti Korfbal
 • Twirlteam Surprise 
 • Christelijke Gymnastiekvereniging K&V Pijnacker 
 • Studio Domingos (HipHop, Afrodance, Jumping Fitness, Limo Yoga en Kangoo Jumps)
 • Volleybalvereniging Netwerk 
 • Voetbalvereniging RKDEO
 • IJsvereniging Pijnacker (Schaatsen)