Ga naar hoofdinhoud

Vrijwilligers gezocht voor onderhoud AED’s

In Pijnacker-Nootdorp is de Stichting STREEP actief. Die houdt zich op vrijwillige basis onder meer bezig met advies over en onderhoud van AED’s. Ook verzorgt de stichting reanimatiecursussen voor (potentiële) burgerhulpverleners.

Contact opnemen

De stichting zoekt mensen, die willen zich inzetten voor onderhoud van AED’s in hun buurt. Wie belangstelling heeft, kan contact opnemen met de stichting via het e-mailadres info@evenementenehbopijnacker.nl, of telefonisch via 015 – 369 42 79.

Meer informatie

Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok. Meer informatie over AED’s staat elders op onze website.