Ga naar hoofdinhoud

Eenmalig extra spreekuur in Nootdorp voor hulp bij QR-code

Er zijn verschillende manieren om aan het coronatoegangsbewijs te komen. Via de CoronaCheck-app, door te printen via CoronaCheck.nl of door te bellen met de Covid-informatielijn. De eerste twee mogelijkheden vragen om een DigiD en wat ervaring met smartphone of computer. Iedereen die hier hulp bij kan gebruiken is welkom bij het spreekuur Informatiepunt Digitale Overheid van Bibliotheek Oostland.

Inwoners uit Nootdorp kunnen deze week in hun woonplaats terecht bij een extra spreekuur op vrijdag 29 oktober van 14.00 tot 16.00 uur bij CulturA & Zo, Dorpsstraat 5.


Wat neem je mee?
Een mobiele telefoon waarop je een SMS kunt ontvangen. Heb je een DigiD met werkende inloggegevens, neem deze dan mee. Als je die niet hebt dan helpen de medewerkers met de aanvraag daarvan. De inloggegevens worden opgestuurd naar je huis en dat duurt een paar dagen. Neem voor de aanvraag van je DigiD je BSN-nummer en een paspoort of identiteitskaart mee.