Ga naar hoofdinhoud

Bibliotheek helpt inwoners met QR-code

Iedereen die hulp kan gebruiken bij met de CoronaCheck-app of het printen van een QR-code is welkom bij het spreekuur Informatiepunt Digitale Overheid van Bibliotheek Oostland. Ook met andere vragen rondom het digitaal regelen van overheidszaken kunnen inwoners hier terecht.

Op vrijdag 19 november van 14:00 – 16:00 uur is er een extra spreekuur bij CulturA & Zo in Nootdorp.

Wat neem je mee?
Een mobiele telefoon waarop je een SMS kunt ontvangen. Heb je een DigiD met werkende inloggegevens, neem deze dan mee. Als je die niet hebt dan helpen de medewerkers met de aanvraag daarvan. De inloggegevens worden opgestuurd naar je huis en dat duurt een paar dagen. Neem voor de aanvraag van je DigiD je BSN-nummer en een paspoort of identiteitskaart mee.