Skip to content
Familiedrukwerk
Familie_drukwerk_baby
Familie_drukwerk

Voor familiedrukwerk, zoals geboortekaartjes, huwelijks-en jubileumkaarten of rouwkaarten, bent u bij ons op het goede adres. Voor iedere gelegenheid is er zeker een passende kaart te vinden. Haal de kaartenboeken op in Nootdorp, maak thuis een keuze en wij leveren bijna altijd dezelfde dag nog.

Geboortekaart met eigen ontwerp drukken

Bent u zelf creatief of wilt u een eigen foto op een kaart? Wij helpen graag met een eigen gemaakt geboortekaartje. We maken het op volgens uw wensen of voorzien u van een volledig nieuw ontwerp. Ook voor trouwkaarten, rouwkaarten, kerstkaarten drukken wij elk ontwerp, maat en vormgeving.

Onze merken van standaard drukwerk

Wij verkopen ook standaardkaarten, bedrukt met uw eigen gegevens, voor trouwen, geboortes, rouwdiensten of kerstwensen. Snel en vakkundig. Kom bij ons langs en haal de voorbeeldboeken op. Bel vooraf wel eerst of de boeken aanwezig zijn.

Familiedrukwerk in 1 dag

Wij leveren de kaarten (ook de eigen ontwerpen!) bijna altijd nog dezelfde dag. De enveloppen neemt u met de proefdruk van tevoren mee naar huis, zodat u de adressen van te voren al kunt schrijven. Adresetiketten laten uitdraaien of adressen direct printen op de enveloppen is ook mogelijk. U betaalt bij het ophalen van de kaarten of middels een factuur.

Kom langs bij de kaartendrukker Van de Sande in Nootdorp of bel voor een speciale prijs of offerte naar 015  3109294