Skip to content

Onze moderne drukkerij is voorzien van hoogwaardige machines, professionele vakmensen en daarmee halen we altijd de hoogste kwaliteit in offset drukwerk, digitaal printen of plotten. Onze moderne software zorgt ervoor dat wij binnen de ISO norm drukken.

Wij werken voor het drukken van huisstijlen, brochures & magazines, folders/flyers met de offset drukpersen:

1. Shinohara 75 V met dispersielak

Deze pers drukt tot het formaat 52 x 72 cm, door gebruik van dispersielak is het drukwerk direct droog en is daarmee de snelste optie om uw drukwerk snel af te werken. De dispersielak beschermt ook tegen krassen en vegen.

2. Shinohara 52 IV

Deze offset pers heeft infrarood droging wat zorgt voor een korte verwerkingstijd. We drukken met deze pers tot het formaat 36 x 52 cm.

3. Shinohara 52 II met keertrommel

Voor al het dubbelzijdig drukwerk in een maximaal formaat van 36 x 52 cm haalt ook deze drukpers de hoogste kwaliteit. En kunnen wij het papier in 1 drukgang tweezijdig bedrukken in een kleur.

Ook de afwerking van het drukwerk gaat bijna volledig machinaal. Met onder andere een snijstraat van Schneider-Senator en diverse machines van Horizon voor het vouwen, rillen, brocheren van onze producten.

Neem een kijkje in de drukkerij