Skip to content
Brochure En Magazine
Brochures
Brochure_magazine_drukken

Voor het drukken van brochures, corporate folders of magazines in hoge kwaliteit gaat u naar de brochuredrukker in Nootdorp. Een brochure bestaat altijd uit meerdere (losse) bladen (van 8-96 pagina’s). Al bijna 50 jaar drukken wij brochures en magazines in kleine oplages vanaf 10 stuks tot maximaal 10.000 stuks. Onze offset drukpers is een van de beste in de regio.

De beste afwerking voor uw brochure of magazine

Een brochure kan op verschillende manieren in elkaar worden gezet. Wij zijn hierin de specialist en werken alles in-huis af – zodat geen kostbare tijd verloren gaat in de vaak korte productietijd. De mogelijkheden zijn onder andere:

Magazine uitgeven of brochures verzenden?

Geen kostbare tijd verliezen aan het zelf verzenden van uw commerciële brochures of uw magazines? Wij verzenden alles rechtstreeks en op elk gewenst moment. Voor magazines kunnen wij ook het abonnementsbeheer en advertentieverkoop en verzending van uw over nemen! Lees alles over onze magazine uitgaves of vraag meer informatie aan.

Meer dan brochure drukker alleen

Bij Drukkerij Van de Sande drukt u naast uw brochures en magazines ook uw huisstijl. https://www.sande.nl/producten/en-veel-meer/ of flyers. In alle soorten en maten, altijd voor de beste prijs en met persoonlijk contact en controle van uw bestanden.

Bel Eric 015  3109294 voor een offerte binnen een uur… stuur een e-mail met uw magazine of brochure specificaties!