Skip to content

SWOP biedt coronaproof belastingspreekuren

Jaarlijks ondersteunt de Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp (SWOP) inwoners van Pijnacker-Nootdorp bij de aangifte inkomensbelasting over het voorgaande jaar. Ook dit jaar organiseert de SWOP, onder voorbehoud van de verdere ontwikkelingen, belastingspreekuren in Pijnacker en Delfgauw. Uiteraard volledig coronaproof. Inwoners kunnen vanaf 8 maart terecht.

De belastingspreekuren van de SWOP zijn bedoeld voor inwoners van 18 jaar en ouder, met een maximaal bruto jaarinkomen van 30.000 euro voor alleenstaanden. Of voor echtparen en gezinnen met een maximaal bruto jaarinkomen van 45.000 euro. De spreekuren vinden plaats in dienstencentrum De Schakelaar in Pijnacker, het welzijnscentrum Keijzershof in Pijnacker en in het welzijnscentrum De Kiezel in Delfgauw.

Afspraak maken
Van 1 tot en met 25 februari kunt u een afspraak maken voor het belastingspreekuur. U kunt hiervoor terecht bij het speciale afsprakenbureau van het SWOP. Van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 11.00 te bereiken via telefoonnummer 06-20888997. Kijk voor meer informatie op www.swop.nl.