Skip to content

Digitaal afscheid burgemeester Ravestein

Francisca Ravestein stopt per 17 januari 2022 als burgemeester van Pijnacker-Nootdorp. Zij heeft zich jarenlang met hart en ziel ingezet voor onze gemeente. In een bijzondere raadsvergadering op woensdag 12 januari om 20.00 uur neemt zij afscheid.

Digitaal afscheid

Vanwege de huidige coronamaatregelen is er helaas geen openbare afscheidsreceptie. De bijzondere raadsvergadering is alleen toegankelijk voor beperkt aantal genodigden. U bent welkom het afscheid digitaal te volgen. Woensdag 12 januari vindt u via www.pijnacker-nootdorp.nl/afscheid een link naar de digitale bijzondere raadsvergadering.

Persoonlijke boodschap voor burgemeester

Heeft u een persoonlijke boodschap voor de burgemeester?

U kunt een kaartje, een brief of een tekening naar het gemeentehuis sturen of brengen. Het adres is Oranjeplein 1, 2641 EZ Pijnacker.