Skip to content

Open Dag Bibliotheek Oostland op 28 augustus

Bibliotheek Oostland zet op zaterdag 28 augustus in Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp de deuren wagenwijd open om iedereen te laten zien dat de Bibliotheek meer doet dan alleen maar boeken uitlenen. Er zijn workshops, leuke activiteiten en u kunt zelfs boeken laten taxeren!

Fietstocht

Ook kunt u een fietstocht maken langs alle geopende vestigingen, meedoen met een workshop of een kopje koffie komen drinken. Ook de theaterzalen in ’t Web en CulturA & Zo zijn open deze dag.

Verrassing voor nieuwe leden

Als u op deze dag lid wordt, dan ligt er een leuke verrassing voor u klaar. Lidmaatschap voor kinderen tot 18 jaar is altijd gratis. Via www.bibliotheekoostland.nl/opendag is te zien wat er per vestiging op het programma staat.