Skip to content

Online lezing: vrolijk besparen in tijden van crisis

Elke economische crisis valt rauw op ons dak. Kom ik straks nog rond? Hou ik mijn baan? Wat gaan de aandelen- en huizenprijzen doen? Op dinsdag 23 maart om 20.00 uur geeft besparingsdeskundige Marieke Henselmans tijdens een online lezing tips waarmee je financieel heelhuids door de coronacrisis kunt komen.

Marieke Henselmans is bekend van o.a. Geen cent te makken en het Financieel Dagblad. Ze publiceert al jaren over geldzaken en wordt geprezen om haar opgewekte schrijfstijl, verdieping in de onderwerpen, haar humor en het feit dat ze nooit aan het moraliseren slaat.

Tijdens de interactieve lezing via Zoom bespreekt ze de meest genoemde vooroordelen op het gebied van besparen. Ook daagt ze het publiek uit om een crisistest te doen: is jouw situatie rood, oranje of groen? Marieke geeft niet alleen gouden tips voor verschillende situaties, maar geeft ook een oefening waarmee je je kunt voorbereiden op een geldcrisis. En dat geeft rust! Of je nu een zzp’er, vast- of flexwerker, babyboomer, klein- of grootverdiener bent.

Gratis aanmelden
Deze activiteit is onderdeel van de Week van het Geld in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De lezing wordt online gegeven via Zoom. Wanneer je je van tevoren aanmeldt, krijg je een mailtje toegestuurd met de toegangslink. De eerste 40 mensen die zich aanmelden voor de lezing krijgen een exemplaar van de Crisis (scheur)kalender 2021. Aanmelden is gratis en kan via de website van de Bibliotheek Oostland, www.bibliotheekoostland.nl