Skip to content

Op woensdag vaccineren zonder afspraak in gemeentehuis

De komende woensdagen is er van 16.00 tot 20.00 uur een tijdelijke priklocatie van GGD Haaglanden in het gemeentehuis aan het Oranjeplein in Pijnacker. U kunt zich dan zonder afspraak laten vaccineren tegen het coronavirus. Dit gebeurt met het Janssen-vaccin of het Pfizer-vaccin. Heeft u nog twijfels of u zich wilt laten vaccineren? Een arts is aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Iedereen van 12 jaar en ouder die nog geen vaccinatie-afspraak heeft gemaakt, kan op woensdag zonder afspraak voor een prik terecht. 18-plussers kunnen kiezen uit het Janssen-vaccin of het Pfizer-vaccin. Jonger dan 18 jaar of bent u zwanger? Dan krijgt u het Pfizer-vaccin. Van het Pfizer-vaccin heeft u twee prikken nodig, met minimaal 21 dagen tussen de eerste en de tweede prik. Bij het Janssen-vaccin is 1 prik voldoende.

Wat heeft u nodig?

Neem het volgende mee als u zich zonder afspraak wilt laten vaccineren:

  • uw identiteitsbewijs;
  • een mondkapje;
  • trek kleding aan waarbij u makkelijk uw bovenarm kunt ontbloten;

Na de prik moet u nog een kwartier plaatsnemen in de wachtruimte om er zeker van te zijn dat u geen bijwerkingen krijgt. GGD Haaglanden verzorgt de registratie. U krijgt ook meteen een afspraak voor de tweede vaccinatie, als dat nodig is.