Skip to content

Inloopspreekuur wethouders en burgemeester maandag 29 november

Het college vindt goede communicatie erg belangrijk en komt graag met u in contact. Wilt u iets bespreken met de burgemeester of een wethouder? U bent welkom op het inloopspreekuur. Het eerstvolgende inloopspreekuur is maandag 29 november van 16.00 tot 17.00 uur in het gemeentehuis, Oranjeplein 1 in Pijnacker.

Vooraf aanmelden

Door de nieuwe coronamaatregelen wil de gemeente drukte in de hal van het gemeentehuis voorkomen. U wordt gevraagd u bij dit inloopspreekuur vooraf aan te melden. U wordt dan tijdens dit uur ingepland bij een collegelid. Aanmelden kan telefonisch via 14 015 of door een mail te sturen naar bestuurssecretariaat@pijnacker-nootdorp.nl. Graag in de mail aangeven over welk onderwerp het gaat, zodat u ingepland wordt bij het juiste collegelid.